teambuilding
trainingen.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Teambuilding

 • De nieuwe pelgrim
  De Nieuwe Pelgrim organiseert inspiratiedagen, betekenisvolle bedrijfsuitjes en speciale meerdaagse inspiratieprogramma’s voor organisaties.
  http://www.denieuwepelgrim.nl
 • Houthoff
  Houthoff levert outplacement, coaching en trainingen in company voor communicatie, management, carričre en persoonlijke ontwikkeling
  http://www.houthofftrainingen.nl/
 • Impact, trainingen en workshops
  Impact is een trainingsbureau dat zich bezig houdt met leiderschaps- en teamontwikkeling. We helpen leidinggevenden en teams succesvol te zijn door middel van training en coaching. Dáárom Impact: - Doel- en resultaatgerichte training en coaching - Toegespitst op de praktijk van de deelnemers - Vooral leren door doen en ervaren - Kleine groepen dus veel persoonlijke begeleiding - Aandacht voor persoonlijke leerdoelen - Een breed scala aan trainingsmethodieken Bent u op zoek naar professionele ondersteuning bij uw ontwikkelingsvraagstukken op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling? Neem contact met ons op!
  http://www.impact-ontwikkeling.nl
 • Personeelsreizen
  Wij hebben een schat aan kennis, ervaring en inlevingsvermogen. Wij kunnen u een fantastisch pakket aanbieden voor uw personeelsreizen; compleet en op maat verzorgd tot in de puntjes. Van een gezellig dagarrangement voor uw medewerkers, een boeiende stedenreis met uw relaties tot een incentivereis met een speciaal karakter: u kunt bij ons terecht voor al uw bedrijfsarrangementen. Liever een fascinerende cultuurreis? We nemen u mee van Berlijn tot Rome, van Sint Petersburg tot New York. Welk uitstapje, welke reis dan ook: wij regelen uw personeelsreizen perfect voor u.
  http://www.eurobusinessevents.nl/CM/PAG000012240/Personeelsreizen-organiseren-voor-uw-onderneming-.html
 • Trans4ming
  Trans4ming is een samenwerkingsverband van vier vrouwen. wij bundelen onze expertise en
  http://www.trans4ming.nl/
 • Vandenbroek
  Van den broek & partners is een bureau voor training en advies op het gebied van management en leidinggeven, personeelsmanagement, persoonlijke ontwikkeling, commercieel en klantgericht handelen.
  http://www.vandenbroek-partners.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Teambuilding